Happy birthday to me ! It’s my 37th birthday today.

and I’m so happy to inform that the Raw & Salada recipe book which I had been working on for  the last  half year is finally ready for press.

I’m very content with how it came out, i have a big appreciation towards the team for producing this book, the editors, the photographer,the stylist and the designer.

It will be launched out at the event : MORI-MICHI-ICHIBA in Aichi on 14th and 15th May.

 

I often travel back and forth between Shinamto and Tokyo because of  the book and other things  these days.

and next week again. a music Live and TABI cuisine events will be hold while I’m in Tokyo.

I will post the information here soon.

 

 

 

37歳の誕生日です。

そして、ついに、この半年近くとりかかっていた、お料理(Raw & サラダ)本が校了となりました!

編集者、カメラマン、スタイリスト、デザイナー、制作チームのみなさまのおかげで、とーってもすばらしい出来となりました。

本は、5/14,15に行われる愛知での森道市場にてお披露目されますよー!

 

本の制作のこともあり、東京と四万十を行ったり来たり。

そのついでにと、来週も、東京近郊でLIVE  & TABI食堂の催しありますよー。

また、こちらにて、告知させていただきます。