Happy birthday to me ! It’s my 37th birthday today.
and I’m so happy to inform that the Raw & Salada recipe book which I had been working on for the last half year is finally ready for press.
I’m very content with how it came out, i have a big appreciation towards the team for producing this book, the editors, the photographer,the stylist and the designer.
It will be launched out at the event : MORI-MICHI-ICHIBA in Aichi on 14th and 15th May.
I often travel back and forth between Shinamto and Tokyo because of the book and other things these days.
and next week again. a music Live and TABI cuisine events will be hold while I’m in Tokyo.
I will post the information here soon.
37歳の誕生日です。
そして、ついに、この半年近くとりかかっていた、お料理(Raw & サラダ)本が校了となりました!
編集者、カメラマン、スタイリスト、デザイナー、制作チームのみなさまのおかげで、とーってもすばらしい出来となりました。
本は、5/14,15に行われる愛知での森道市場にてお披露目されますよー!
本の制作のこともあり、東京と四万十を行ったり来たり。
そのついでにと、来週も、東京近郊でLIVE ◯ & TABI食堂の催しありますよー。
また、こちらにて、告知させていただきます。
1 comment
KYOKO says:
4月 19, 2016
ささくん!ハッピーバースデー⭐37歳のお誕生日おめでとう!!
そして、本が出来上がったのですね!すてきなお料理の数々、心のこもったものがあふれた本になっているんだろうなと想像をふくらませています。
これからも心地いい日々を過ごしていってください。